Peak Performance

Sedan deras start, tre årtionden tillbaka, har dom utökat med en mängd aktiviteter. Golf, skidåkning, träning och löpning, samt en kollektion med vardagskläder som har starka kopplingar till våra rötter i skidorterna. Vad skulle möjligen deras nästa steg kunna vara?


Det visade sig att de inte behövde leta efter svar på den frågan. Svaret fanns redan på Peak Performance. Deras liv flyter på allt snabbare och dom blir mer och mer beroende av att hitta snabba lösningar. Att vara aktiv är mer än bara sport, mer än bara en hobby eller en fritidssysselsättning. Det handlar om hur vi tar oss till jobbet, hur vi väljer att resa och hur vi slappnar av, på egen hand eller med vänner. Som proffs, som skidåkare, golfare, löpare, kreativa skapare och äventyrare - är detta en del av vår vardag.

Dom började fundera över hur dom ska kunna tillgodose alla aspekter i det moderna livet. Dom använde sig av deras kunskap om funktionalitet och kvalitet och kombinerade det med modern design på ett naturligt sätt. Kläder som är anpassade för storstadens vardag. Naturligtvis kommer dom aldrig att glömma deras rötter i backarna och dom strävar fortfarande efter att skapa de absolut bästa skidkläderna, som alltid är framtaga tillsammans med professionella skidåkare.

I slutändan handlar det om frihet. Att kunna ta tillvara på varje tillfälle, och veta att man är förberedd på precis allt. Från backarna till gatorna, från cykeln till baren, från jobbet till gymmet – det här är Peak Performance.