Löwengrip Care and ColorLöwengrip Care & Color är ett nytänkande varumärke med produkter som ger snabba och långvariga resultat och som samtidigt är mycket skonsamma – en kombination som inte fanns på marknaden förrän Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius startade företaget 2012.

Med unika formuleringar, en design som tilltalar ögat och den dagliga dialogen med befintliga och potentiella kunder i sociala kanaler bryter Löwengrip Care & Color ny mark inom skönhetsindustrin. Genom att ställa en direkt fråga till kunden om vad hon saknar ges en unik inblick i vilka krav som ställs på ett skönhetsmärke idag.

Samtliga av Löwengrip Care & Colors produkter kännetecknas av effektivitet och skonsamhet och har utvecklats i nära dialog med kunder, erfarna kemister, företagets produktteam och Isabella Löwengrip själv. Varje produkt tas fram för att lösa ett konkret problem för användaren, till exempel att förkorta torktiden under föning.

Med aktiva, effektiva och vårdande ingredienser ger produkterna resultat som håller länge, samtidigt som allt från innehåll till emballage är framtaget för att underlätta vardagen. Produktionen sker i Sverige för en så effektiv och miljövänlig tillverkning som möjligt samt garanterade goda arbetsvillkor.

Sortimentet är under ständig utveckling – allt för att vara det bästa alternativet för att uppfylla kundernas behov på bästa sätt. I stilrena förpackningar har Löwengrip Care & Colors vårdande skönhetsprodukter en given plats i varje kvinnas badrumsskåp världen över. Och resan har bara börjat …